Quantcast

Τραυματίστηκε στα γυρίσματα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ο πόνος είναι αβάσταχτος...» - ΒΙΝΤΕΟ

Έναν αναπάντεχο τραυματισμό στο πόδι είχε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Killers of the Flower Moon” του Μάρτιν Σκορτσέζε στην Οκλαχόμα.

Ο 77χρονος ηθοποιός χτύπησε στο πόδι και συγκεκριμένα στον τετρακέφαλο. "Έσκισα με κάποιον τρόπο τον τετρακέφαλό μου... Ήταν ένα μικρό παραπάτημα και αμέσως έπεσα κάτω" δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο IndieWire.

"Ο πόνος είναι αβάσταχτος και πρέπει να το φτιάξω. Αλλά συμβαίνουν αυτά, ειδικά όταν μεγαλώνεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα γίνουν απροσδόκητα πράγματα" τόνισε.

Ο Ντε Νίρο διευκρίνισε ότι ο τραυματισμός του είναι "διαχειρίσιμος". Την ταινία σκηνοθετεί ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο ρόλος του 77χρονου είναι για έναν αγεδαλοτρόφο, τον William Hale, αλλά ο ρόλος του είναι περισσότερο "καθιστικός". "Ευτυχώς δεν απαιτεί να κινούμαι. Οπότε θα τα καταφέρω" σημείωσε.

Την Πέμπτη, ο Ντε Νίρο επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για να δουν οι γιατροί το πόδι του. Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε στο People ότι το ταξίδι του δεν θα επηρεάσει την παραγωγή της ταινίας, καθώς το επόμενο γύρισμά του είναι προγραμματισμένο να γίνει σε τρεις εβδομάδες.