Quantcast

Τζένη Καζάκου: «Θα ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας...» - ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Καζάκου το βράδυ της Τρίτης. 

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και απάντησε στα σχόλια που αναπόφευκτα τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, αλλά και με τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη.

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου», δηλώνει η Τζένη Καζάκου.

«Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς», διευκρινίζει αμέσως μετά.

«Κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι και δε θέλω να ζω δυστυχισμένη. Μου αρέσει που ξυπνάω και πάω στη δουλειά χαρούμενη», επισημαίνει η Τζένη Καζάκου.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Τζένη Καζάκου αποκάλυψε ότι είχε τον παππού της, Κώστα Καζάκο, ως καθηγητή στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής και πως η συμβουλή που της έδινε πάντα ήταν να ακολουθεί το ένστικτό της.

Τέλος, αναφορικά με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η ηθοποιός αναφέρει: «Ξέρω περισσότερο πώς ήταν σαν άνθρωπος. Ήταν δυναμική, ειλικρινής. Μακάρι να την είχα γνωρίσει».