Quantcast

Χρήστος Λούλης: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι...» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την καριέρα του στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην παράσταση που επρόκειτο να ανέβει, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε.

«Θα ανεβάζαμε την παράσταση «Ο θείος Βάνιας», αλλά λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τελικά δεν θα ανέβει. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα, ωστόσο εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την εποχή έπαρσης που πέρασε, ο ηθοποιός ανέφερε: «Υπήρξε μία εποχή που «καβάλησα το καλάμι» και υπήρξα αλαζόνας. Το «ξεκαβάλησα» άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο. Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι», με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ γιατί αυτοί οι άνθρωποι δε δούλευαν στο θέατρο, βαριέμαι να γραφτώ».

«Μετάνιωσα για την δήλωσή μου για την Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Έκανα βλακεία και υπέστην τις συνέπειες», συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης.

Για το METOO

«Όταν βλέπω συναδέλφους μου να πηγαίνουν σιδηροδέσμιοι είναι κάτι που σε μουδιάζει. Απότην άλλη αντιλαμβάνομαι τον πόνο που μπορεί να έχουν προκαλέσει. Δεν πρέπει να υπάρχουν γκουρού του θεάτρου που να σε φωνάζουν στο σπίτι τους για να σου μιλήσουν για ένα ρόλο, δεν ζούμε στον 19ο αιώνα».

Οικογενειακή ευτυχία

Η συζυγός μου Εμιλι με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση τότε και δεν είχα προσέξει τίποτα. Ο γιος μου έχει στοιχεία μου, είναι και αυτός εσωστρεφής όπως και εγώ. Όταν η κόρη μου Σμαράγδα κάνει κάτι, ανοίγουν τα μάτια μου και φωτίζομαι», ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με την οικογένειά του.