Quantcast

Ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του θετού της πατέρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη και την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 19 χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του θετού της πατέρα ζούσε για 19 ολόκληρα χρόνια μία κοπέλα από τις ΗΠΑ. 

Ο 63χρονος που κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια από το δικαστήριο, κακοποιούσε σεξουαλικά την 34χρονη σήμερα γυναίκα από όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Henri Michelle Piette απήγαγε την Rosalynn McGinnis από το σπίτι της στην Οκλαχόμα το 1997.

Ο άνδρας κατάφερνε να διαφεύγει τόσο χρόνια από τις Αρχές καθώς μετακινούνταν συνεχώς τόσο στο Μεξικό όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γυναίκα κατάφερε να το σκάσει μαζί με τα εννέα παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του το 2016.

Η 34χρονη μιλώντας στο People TV δήλωσε ότι ο θετός πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά καθημερινά και πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 15 ετών και σημείωσε ότι την ανάγκασε να τον παντρευτεί στο πίσω μέρος ενός βαν.

Προκειμένου ο 63χρονος να αποφύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη του έχει αλλάξει τα ονόματα τους και την ανάγκαζε να κόβει και να βάφει τα μαλλιά της έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι συχνά ταξίδευαν μέχρι την Οκλαχόμα και ότι την ανάγκαζε να στέλνει γράμματα σε συγγενείς της έτσι τόσο εκείνοι όσο και οι Αρχές να πιστεύουν ότι ακόμα ζει εκεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό της να περιορίζονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Rosalynn McGinnis αποκάλυψε ότι είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον 63χρονο, ο οποίος συχνά τη χτυπούσε με ξύλινες σανίδες.

Ο 63χρονος, παρότι κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι η 34χρονη λέει ψέματα.