Quantcast

H DEMO παρούσα στον 37ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στον 37ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ  έλαβε μέρος για τέταρτη χρονιά, αγωνιζομένη για άλλη μια φορά με την ομάδα του Οργανισμού  «Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).

Eνενήντα εργαζόμενοι της  DEMO με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το "Κάνε Μια Ευχή".  Καθώς η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας  έχουν θέσει ως προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “MAKE A WISH” έχουν συνεργασία από το 2015. 

Πρέπει να επισημανθεί ότι στη DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» τρείς ομάδες εργαζομένων. Εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM,  υπάρχει η DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2019 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ,  καθώς και η θεατρική ομάδα  “panDEMOnium” με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και κλινικών. 

 Πέρυσι η “panDEMOnium” παρουσίασε την παράσταση «Οδυσσεβάχ» βασισμένη στο έργο της Ξένιας Καλογαροπούλου, ενώ εφέτος  ετοιμάζει την παράσταση  «Ο Μικρός Πρίγκιπας»  του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ.