Quantcast
Κακάο και μαύρη σοκολάτα: «Ασπίδα προστασίας» σε χοληστερόλη και αρτηριακή πίεση - Real.gr

Κακάο και μαύρη σοκολάτα: «Ασπίδα προστασίας» σε χοληστερόλη και αρτηριακή πίεση

Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, τονίζουν οι ειδικοί.

Το κακάο και η μαύρη σοκολάτα μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, σύμφωνα με μια νέα μετα-ανάλυση 31 μελετών, στην επιστημονική επιθεώρηση «MDPI». Συγκεκριμένα, εξέτασαν την επίδραση της κατανάλωσης κακάο στους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο Instyle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR