Quantcast

Ποιο ψωμί πρέπει να κόψετε γιατί αυξάνει το σάκχαρο

Ορισμένοι τύποι ψωμιού, ιδίως εκείνοι που παρασκευάζονται από εξευγενισμένα άλευρα, μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή στο σώμα. 

Αυτό οφείλεται στον υψηλό γλυκαιμικό τους δείκτη, στη χαμηλή περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες και στην παρουσία πρόσθετων και συντηρητικών.

Ποιο ψωμί πρέπει να αποφεύγετε γιατί αυξάνει το σάκχαρο και κάνει κακό στην υγεία σας και ποια ψωμιά βοηθούν στην απώλεια βάρους;

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr