Σεμινάριο με θέμα «Μπορούμε να συντονιστούμε με την ευτυχία - Tune Into Happiness» στις Σπέτσες

Η Λένα Καραμανλή  -ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια- οργανώνει στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, στο ξενοδοχείο  Spetses, τριήμερο σεμινάριο το σαββατοκύριακο 28/28/30 Σεπτεμβρίου με θέμα την προσωπική ευτυχία και πως μπορούμε να την κατακτήσουμε.

Μέσα από μια σειρά ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηριών επιστήμονες έμπειροι ομιλητές θα μας καθοδηγήσουν σε ένα τρόπο διαχείρισης της σκέψης μας.

Μέσα από την μελέτη και την εμπειρία τους θα μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ευτυχία είναι απόφαση, τρόπος ζωής και εφικτή για όλους!

Στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η ενσυνειδηνότητα, η ανάδυση του καλού μας εαυτού, η δημιουργικότητα, η εσωτερική ισορροπία, η αρμονία ψυχής και σώματος, η πληρότητα και το νόημα της ζωής μας.

Η ψυχολόγος Λένα Καραμανλή -εκπαιδευμένη στην ομαδική και οικογενειακή ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία θα μιλήσει με θέμα : ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ.

Ο Dr Ευστάθιος Γκόνος - Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας Και Βιοτεχνολογίας στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών θα μιλήσει με θέμα: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ;

Ο  Κωνσταντίνος Ζερβός - διατροφολόγος msc στην προαγωγή και αγωγή της υγείας, δημιουργός του προγράμματος ΕΑΤΤ θα μιλήσει με θέμα: ΓΕΥΜΑΤΙΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ-ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Η Ειρήνη Ζερβού- Στεφάνου - ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια yoga- θα μας μυήσει στο βιωματικό εργαστήριο διαλογισμού, yoga, kunda dance.

Ο  Γιώργος Παπαγεωργίου ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής, msc στην ψυχολογία υγείας, ψυχική φροντίδα θα μιλήσει : ΓΙΑΤΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΩ.

Η Άννα- Μαριά Παπίρη - ΜΒΑ, δημοσιογράφος, συγγραφέας, σύμβουλος υγείας και ευεξίας - θα μας μιλήσει με θέμα : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας, θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε, να διαλογιστούμε, να κάνουμε yoga δίπλα στη θάλασσα ενώ ο σεφ Μιχάλης Βασιλειάδης θα συνοδεύσει γευστικά με ειδικά προσαρμοσμένο menu το σεμινάριο Tune Into Happiness και ο μουσικός Steve θα μας ταξιδέψει μουσικά με την υπέροχη φωνή και το πιάνο του.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για το σεμινάριο Tune Into Happiness στο Spetses Hotel τηλ.22980-72602 και info@spetseshotrl.gr