Quantcast

Σπόροι σουσαμιού: Στην υπηρεσία της υγείας και ομορφιάς

Το σουσάμι είναι τρόφιμο της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, με οφέλη που έχουν αποδειχθεί σε κλινικές και εργαστηριακές μελέτες

Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, πολυακόρεστα λιπαρά και πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης. Το συναντούμε συχνά στο γνωστό κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά μπορούμε να το απολαμβάνουμε και ως ταχίνι, που είναι 100% αλεσμένο σουσάμι που διατηρεί το σύνολο των συστατικών και χαρακτηριστικών του πολύτιμου, αυτού, σπόρου.

Η τακτική κατανάλωσή του μπορεί να συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας και της ομορφιάς!

Διαβάστε το δημοσίευμα στο Instyle.gr