Πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ η διπλή δολοφονία

Με συνεχείς ανταποκρίσεις από την Αθήνα, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία καλύπτουν τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χ.Α..
Η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει το γύρο του κόσμου. Τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων έχουν στις πρώτες σελίδες των ηλεκτρονικών εκδόσεών τους ρεπορτάζ για τη διπλή εκτέλεση από αγνώστους στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.

Το άρθρο της Washington Post έχει τίτλο: «Δύο νεκροί, μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από γραφεί της οργάνωσης στην Αθήνα».Την τραγική είδηση και όλες τις εξελίξεις από την αστυνομική έρευνα μεταφέρει με συνεχής ανταποκρίσεις και το πρακτορείο Reuters. «Τουλάχιστον δύο νεκροί έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής» είναι ο τίτλος του εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα.Το ABC News με τίτλο: «Ελληνική Αστυνομία: Δυο πυροβολισμοί κοντά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής» φιλοξενεί στα πρώτα θέματα της ιστοσελίδας του τα όσα διαδραματίζονται από το βράδυ της Παρασκευής στην ελληνική πρωτεύουσα.«Δυο νεκροί στην Αθήνα - Πυροβολήθηκαν κοντά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής» είναι ο τίτλος κεντρικού άρθρου του Global Post.