Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ομολογία της 19χρονης: Τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με χαρτί!

Εναντίον της 19χρονης και της μητέρας της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Θα απολογηθούν την Πέμπτη.
Της Αννας Κανδύλη

Την Πέμπτη θα απολογηθούν στον 3ο τακτικό ανακριτή η 19χρονη και η μητέρα της οι οποίες κατηγορούνται για την δολοφονία του βρέφους το οποίο γέννησε η κοπέλα και βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στην εξιχνίαση με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη

Οι δυο γυναίκες, μετά την δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να δώσουν εξηγήσεις.

Η ομολογία της 19χρονης που έπνιξε μαζί με τη μητέρα της το νεογέννητο μωρό και το πέταξε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη

Σύμφωνα ωστόσο με το συνήγορο τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργεία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Επίσης θα κατατεθεί αίτημα για διορισμό ψυχιάτρου-πραγματογνώμονα καθώς η υπεράσπιση υποστηρίζει πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υποστηρίζει πως «κατάλαβα την εγκυμοσύνη στον 7ο μήνα. Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Η μητέρα της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει ότι βοήθησε την κόρη της στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση του μωρού στον κάδο απορριμμάτων.