Δικηγόρος του πατέρα της Δώρας: Αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν είναι λογικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 58χρονος υποστήριξε πως ήταν αδύνατον να την είχε μαχαιρώσει ο ίδιος είχε το χέρι του στον γύψο, ισχυρισμός όμως που ανατρέπεται από το βίντεο, είπε ο Α.Λύτρας.
Ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, απολογήθηκε χθες επί 4,5 ώρες στον ανακριτή, ανατρέποντας μεταξύ άλλων και την αρχική ομολογία του ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει την άτυχη 32χρονη.

Ο Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδης κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του, υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε τραυματίσει τη γυναίκα και κάποιοι άλλοι ήταν αυτοί που την σκότωσαν.

Όπως είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού, Α.Λύτρας, ο κατηγορούμενος επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι προσελήφθη από δυο άτομα για την δολοφονία της Ζέμπερη, χωρίς όμως να τους κατονομάσει, ενλώ σημείωσε πως αυτά που λέει ο 58χρονος δεν στέκουν λογικής.

Υποστήριξε δε πως ήταν αδύνατον να την είχε μαχαιρώσει ό ίδιος καθώς ήταν τραυματίας και είχε το χέρι του στον γύψο, ισχυρισμός όμως που ανατρέπεται από το βίντεο που τον δείχνει λίγη ώρα μετά την δολοφονία να πουλάει το κινητό του θύματος χωρίς να έχει το χέρι του στον γύψο.