Καθηγητής Παπανικολάου στον realfm: Ο Δήμος έχτισε το ρέμα και πνίγηκε η Μάνδρα – Το διδάσκω 20 χρόνια, ότι θα γίνει τραγωδία

Αποκαλυπτικός για τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Ν. Περάμου και της Μάνδρας ήταν ο καθηγητής Δημήτρης Παπανικολάου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.
Αποκαλυπτικός για τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Ν. Περάμου και της Μάνδρας ήταν ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Δημήτρης Παπανικολάου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο κ. Παπανικολάου έκανε λόγο για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το μάθημα που έκανε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ήταν πάνω στις συγκεκριμένες περιοχές με βάση τις προηγούμενες καταστροφές.

Ο καθηγητής τόνισε ότι υπάρχουν μπαζωμένα ρέματα και επισήμανε πως «εάν θέλουμε κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει η περιφέρεια σε συνεργασία με την γραμματεία πολιτικής προστασίας και τους άλλους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται να κάνουν μια μελέτη η οποία ταυτόχρονα θα προτείνει και τα έργα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


Με εντολή Εισαγγελέα έρευνα για τη φονική πλημμύρα σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα