Το μνήμα αυτού του άνδρα επισκεπτόταν η 32χρονη εφοριακός στο Β΄ Νεκροταφείο

Το μνήμα του φίλου της επισκεπτόταν συχνά-πυκνά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών η 32χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέρμπερη που βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές.
Το μνήμα του φίλου της επισκεπτόταν συχνά-πυκνά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών η 33χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέρμπερη που βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη, τον πνεύμονα, την καρδιά και το μάγουλο.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, επρόκειτο για τον Γ.Κ. ο οποίος είχε χάσει τη ζωή μόλις τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή Παναγοπούλας Πατρών. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, στο σημείο, όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη-Ψαθόπυργος.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος Γ.Κ. καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμη μικρότερο σε ηλικία αδελφό.