Αναπτυξιακός ο τελευταίος προϋπολογισμός της κυπριακής κυβέρνησης για το 2018

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως η Λευκωσία παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια στήριξης της πραγματικής οικονομίας και της προσέλκυσης επενδύσεων.
Αναπτυξιακός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός της κυπριακής κυβέρνησης για τον ερχόμενο χρόνο,, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο Χάρης Γεωργιάδης ανέφερε πως η Λευκωσία παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια στήριξης της πραγματικής οικονομίας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της επαφής με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο του δευτέρου διεθνούς συνεδρίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, ο ίδιος είπε ότι είναι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες που ανακάμπτει και ενδυναμώνεται περισσότερο η οικονομία.

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επαναπαυθεί ή να επανέλθει σε λανθασμένες πρακτικές και συνταγές που είχαν οδηγήσει στον εκτροχιασμό της κυπριακής οικονομίας, λέγοντας επίσης ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε άγονες αντιπαραθέσεις ή να μπει στην πρακτική της ανταλλαγής συνθημάτων και λαϊκίστικων ανεύθυνων προσεγγίσεων.

Ερωτηθείς για το κλίμα που αποκόμισε από το συνέδριο, ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ είπε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους ξένους επενδυτές και υπενθύμισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις σε σειρά παραγωγικών τομέων της Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κύπρος: Ρυθμό ανάπτυξης 3,5% προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών