Δ. Καμμένος στον realfm: Η συζήτηση για πρόταση μομφής στον Κοτζιά έγινε on the record στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

«Δώσαμε τα πάντα, γλώσσα, ταυτότητα, υπόσταση εθνική μέχρι και Ιστορία αποδεχόμενοι το Ίλιντεν, και τι πήραμε; Μια γραβάτα» ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.
"Η διαδικασία ήταν απλή και εξαιρετικά σύντομη, μετά την απόφαση της Κ.Ο. ότι δεν στηρίζουμε και δεν εξουσιοδοτούμε τον κ. Κοτζιά να υπογράψει την 20σελιδη σύμβαση, με την οποία διαφωνούμε επίσης ομόφωνα, δεν υπήρχε άλλος λογικός δρόμος, όχι πολιτικός, λογικός δρόμος για μένα" δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ ότι η συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά έγινε σε πηγαδάκι πριν την Κ.Ο.απάντησε ότι "Έγινε συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Έγινε on the record η συζήτηση και άλλος συνάδελφος που ήταν παρών το επιβεβαιώνει σε ιστοσελίδα. Δεν πέρασε η πρόταση γιατί χρειάζονταν 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αποφασίσαμε να βγει η δήλωση για τον κ. Κοτζιά ότι δεν τον εξουσιοδοτούμε" τόνισε.

"Δώσαμε τα πάντα, γλώσσα, ταυτότητα, υπόσταση εθνική μέχρι και Ιστορία αποδεχόμενοι το Ίλιντεν, και τι πήραμε; Μια γραβάτα" ανέφερε.

"Εγώ διαφωνώ στη διαδικασία αυτή με τον κ. Κοτζιά (με τα έγγραφα). Επτά Πρωθυπουργοί και επτά κυβερνήσεις και παραπάνω δεν είχαν υπογράψει. Υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς με τον κ. Τσίπρα με τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Όταν ανοίγεις τα χαρτιά των προηγούμενων, θα ανοίξουν και τα δικά σου" είπε ο κ. Καμμένος.

"Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τη ΝΔ. Ο φυσικός χώρος ο δικός μου, είναι ο χώρος της συντηρητικής δεξιάς. Αν υπάρξει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με την πολιτική στις επόμενες εκλογές. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν το γνωρίζω. Δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση αυτή τη στιγμή, θα περιμένω να δω τις πολιτικές εξελίξεις" κατέληξε.

"Θα ακολουθήσω τις διαδικασίες παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής" συμπλήρωσε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Σγουρίδης στον realfm: Η πρόταση μομφής για τον Κοτζιά συζητήθηκε σε ένα πηγαδάκι πριν την Κ.Ο.