Διεκόπη οριστικά ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Βασιλειάδης: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε, με δήλωσή του, στα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League.

O υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η ελληνική Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA.

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Ο αγώνας διεκόπη στο 90 μετά την επίτευξη του γκολ από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον Βαρέλα.
Μετά από δύο ώρες διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Παράλληλα, ο διαιτητής μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Μίχελ σε Κομίνη: «Τελείωσες»

Τι καταγγέλλει η ΠΑΕ ΑΕΚ


Τι αναφέρει ο κανονισμός για την περίπτωση του οφσάιντ