Δημοκρατική Συμπαράταξη: Απροκάλυπτες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη

«Ο Ερντογανισμός του κ. Τσίπρα και οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες», υποστηρίζει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Ο Ερντογανισμός του κ. Τσίπρα και οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες», δηλώνει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή την υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Τζανακόπουλος επισκέπτεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για «φιλική συνομιλία» σχετικά με ποινική υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ενώ ο ελληνικός λαός πληροφορείται ότι οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες εκτελούνται στην Ελλάδα με "εντολή Πρωθυπουργού"».

Είναι πια φανερό ότι ο κ. Τσίπρας με τους επιτελείς- εκτελεστές του, έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτά τα σχέδια δεν θα περάσουν.

Εμείς ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της ανεπηρέαστα. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τις προσπάθειες χειραγώγησης της δικαιοσύνης και εκτροπής από τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού λαού», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου.