Quantcast

Γεωργιάδης για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη: Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα, πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν λάσπωσαν χυδαιολόγησαν αυτή τη γυναίκα… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή», είπε ο πρώην υπουργός στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν.



Νωρίτερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω.Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;» ανέφερε.

Δείτε το tweet του κ. Γεωργιάδη:



Μητσοτάκης: Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο εμένα