Καμμένος στον realfm: Ο Ερντογάν είναι στυγνός δικτάτορας, απειλεί το σπίτι μας

Στις επαναλαμβανόμενες τουρκικές προκλήσεις, αλλά και τη στάση του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πάνος Καμμένος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ο υπουργός Εθνικής Αμυνας τόνισε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», ανέφερε επίσης ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.

«Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ.Καμμένος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το Α μέρος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα με τον Πάνο Καμμένο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το Β μέρος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα με τον Πάνο Καμμένο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το Γ μέρος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα με τον Πάνο Καμμένο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το Δ μέρος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα με τον Πάνο Καμμένο


Καμμένος για Βαρουφάκη: Απεδείχθη ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν

Κουμουτσάκος σε ΕΛΚ: Ανησυχία για την επιθετικότητα Ερντογάν

Ο Ερντογάν απειλεί με αντίποινα τη Γερμανία