Quantcast

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Οι επαφές ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του Περισσού με σύνθημα: «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία».
Σε θετικό κλίμα έγινε περιοδεία από κλιμάκιο του Κομμουνιστικού Κόμματος με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», πριν από λίγες μέρες.

Οι επαφές ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του Περισσού με σύνθημα: «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία».

Τη συζήτηση με τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, όπως μετέδωσε το 902.gr, απασχόλησε ιδιαίτερα η πολιτική πρόταση διεξόδου του Περισσού, αλλά και το πώς θα σπάσει ο φόβος και η τρομοκρατία που, σύμφωνα με το κόμμα, καλλιεργεί η εργοδοσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και των άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αεροδρομίου, μέσα και από τον εργασιακό μεσαίωνα που όπως σημειώνει, έχουν επιβάλει, ο οποίος περιλαμβάνει μηνιαίες συμβάσεις, μισθούς πείνας των 370 και 490 ευρώ χωρίς διάλειμμα, χωρίς άδειες για τους εποχιακά εργαζόμενους, κομμένα ρεπό, συνεχείς υπερωρίες και εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συζήτησε με τους εργαζόμενους για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανυπαρξία οργάνωσης στο αεροδρόμιο, αλλά και η δράση κάποιων υποταγμένων στην εργοδοσία συνδικαλιστών.

Ο Θ. Χιώνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά «στην απάντηση που πρέπει να πάρουν όσοι προσπαθούν να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και σημείωσε ότι το συμφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και των μεταναστών εργαζομένων βρίσκεται στην ενότητά τους».