Quantcast

ΑΕΚ: Το απολαμβάνουμε και μετράμε αντίστροφα - Οι νέες φωτογραφίες της «Αγιάς Σοφιάς»

Το εργοτάξιο του νέου γηπέδου, αποτελεί ένα διαρκές σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πρώτο μέρος που θέλησε να επισκεφτεί ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στην Αθήνα, αυτό ήταν το σημείο συνάντησης της αντιπροσωπείας των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκε την ημέρα των Θεοφανείων (6/1) στον Αγιασμό των Υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και με τον σημειολογικό αριθμό των 21 φωτογραφιών από το εργοτάξιο, η ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για την πρόοδο του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου.

«Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι μας στην αυγή του 2019. Μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο. Είναι απόλαυση να απαντάς καθημερινά σε όσους πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να το μπλοκάρουν. Είναι ωραίο να θυμάσαι τι έλεγαν όσοι το είχαν αμφισβητήσει προκειμένου να ζυγίζεις και στο μέλλον τις εκτιμήσεις τους όταν μιλάνε για την ΑΕΚ και την υλοποίηση των στόχων της!

Είναι υπέροχο να παρακολουθείς την πρόοδο των εργασιών στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας και να προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις ότι το όνειρο γίνεται πραγματικότητα... Εμείς απλώς το απολαμβάνουμε και μετράμε αντίστροφα» έγραψε η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.