Quantcast

Champions League: Με «από μηχανής θεό» τον Χοσέλου η Ρεάλ νίκησε την Μπάγερν και πήρε την πρόκριση για τον τελικό - BINTEO

H Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-1 την Μπάγερν και ενώ ήταν πίσω στο σκορ και πανηγυρίζει ακόμη μια πρόκριση σε τελικό του Τσάμπιος Λιγκ.

Η Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε την κατοχή και είχε φάσεις αλλά όχι όλες επικίνδυνες, ενώ για την Μπάγερν η πιο σοβαρή φάση που είχε ήταν ένα σουτ του Κέιν με τον Λούνιν να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ είχε ξανά αρκετές ευκαιρίες όμως ο Ντέιβις κατάφερε να πετύχει ένα τρομερό γκολ και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως η Ρεάλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δυο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά αυτού του μεγάλου παιχνιδιού και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Το ματς

Πρώτη τεράστια ευκαιρία για την Ρεάλ, στο 5΄με τον Καρβαχάλ να βγάζει μια διαγώνια συρτή σέντρα, όμως ο Ροντρίγκο για εκατοστά δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα.

Ακόμα μία τεράστια φάση για την Ρεάλ. Ο Καρβαχάλ έδωσε την μπάλα στον Βινίσιους μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Ροντρίγκο πήγε στα χέρια του Νόιερ.

Στο 29΄ η Μπάγερν είχε την πρώτη ευκαιρία της στο ματς, με τον Χάρι Κέιν να σουτάρει και τον Λόυνιν να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Ο Μαζράουι δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά ο Λόυνιν εύκολα μπλόκαρε την μπάλα, με αυτή την φάση να είναι η τελευταία του πρώτου μέρους. 

 

Πρώτη τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ρεάλ στο δεύτερο μέρος να ανοίξει το σκορ. Ο Βινίσιους πέρασε μία πάσα στον Ροντρίγκο μέσα στην περιοχή του Νόιερ, όμως το πλασέ του «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι και πέρασε αουτ, στο 55΄ 

Απανωτές φάσεις για την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ροντρίγκο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Νόιερ να απομακρύνει και στην συνέχεια ο Βινίσιους να μπαίνει στην περιοχή να σουτάρει αλλά ο  Γερμανός τερματοφύλακας έδιωξε ξανά, όλα αυτά το 60΄.

Όταν χάνεις ευκαιρίες τρως γκολ. Έτσι και η Ρεάλ δέχτηκε ένα φοβερό γκολ από τον Αλφόνσο Ντέιβις μετά από υπέροχη μπαλιά του Χάρι Κέιν.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την ισοφάριση στο 70΄ με αυτογκόλ του Ντέιβις μετά από προσπάθεια του Νάτσο, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο αρχηγός της «βασίλισσας» έκανε φάουλ στον Κίμιχ,

Ισοφαρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στο 88΄ με γκολ του Χοσέλου μετά από λάθος επέμβαση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους.

 

Γκολ και ανατροπή για την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντιγκερ να γυρνάει την μπάλα στην περιοχή να βρίσκει τον Χοσέλου και αυτός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1, στο 90+1.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί (69΄ Καμαβινγα), Κρόος (69΄ Μόντριτς), Μπέλινγκχαμ (90+10 Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81΄ Ζοσέλου) (81΄ Ντίαζ), Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί, Ντάιερ, Πάβλοβιτς, Κίμιχ, Λάιμερ, Γκνάμπρι (27΄ Ντέιβις), Σανέ (76΄ Κίμ), Μουσιάλα (85΄ Μίλερ), Κέιν (85΄ Τσούπο Μοτίνγκ).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr