Quantcast

Ενόχληση Δώνη και παρατηρήσεις για τη μη τήρηση του fair play - Εκτός πλάνων έμπειρος παίκτης

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη φάση στο φινάλε του τελευταίου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, όπου ο Δημήτρης Κουρμπέλης σούταρε έξω από την περιοχή, ενώ βρισκόταν παίκτης των βυσσινί στο έδαφος, κάτι που το είπε και δημόσια στις δηλώσεις του.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός έκανε και σχετικές παρατηρήσεις σε ομιλία του στα αποδυτήρια. Ο Δώνης αντιλαμβάνεται ότι οι αντίπαλοι κάνουν «κατάχρηση» ορισμένες φορές, πέφτοντας στο έδαφος, αλλά εκείνος επιμένει, λέγοντας ότι η τήρηση του fair play είναι μέρος της συνολικής εύρυθμης λειτουργίας του τριφυλλιού και δεν θέλει οι παίκτες του να παραβιάζουν αυτή την αρχή.

Επιπλέον, ο τεχνικός των πράσινων έκανε παρατηρήσεις στον Μαυρομμάτη τόσο γιατί πήγε χαλαρός στη φάση με τον Ντέλετιτς, με αποτέλεσμα να του κλέψει τη μπάλα, όσο και γιατί έχασε χρόνο στρεφόμενος στον επόπτη για να διαμαρτυρηθεί, αντί να μαρκάρει αμέσως τον αντίπαλό του.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει, τέλος, το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Οικονόμου έμεινε εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τους παίκτες που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο για το σημερινό (19:00) ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δώνη.