Quantcast

Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο στον Λουτσέσκου από τον Σαββίδη - «Κλειδώνει» Ολιβέιρα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι διοικούντες του σκοπεύουν να επιβραβεύσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με ένα νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να αποδείξει στον Ρουμάνο προπονητή με πράξεις τη μεγάλη αδυναμία που του έχει, προσφέροντας του επέκταση συμβολαίου με αρκετά αυξημένες αποδοχές, κάτι που αναμένεται να γίνει προς το τέλος της σεζόν.

Κινείται άμεσα για να «κλειδώσει» στην Τούμπα τον Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ

Δεδομένη είναι η επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ να παραμείνει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Ήδη στις πρώτες του εμφανίσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Πορτογάλος μέσος έχει δείξει δείγματα του «πλούσιου» ταλέντου του, ενώ σκόραρε κιόλας τη Δευτέρα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται, λοιπόν, να έρθουν άμεσα σε επαφή με την Πόρτο για την αγορά του 60% ή και του 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τις ασπρόμαυρες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως το κόστος μίας τέτοιας κίνησης θα ανέλθει στα 6 ή και στα 7 εκατ. ευρώ.

Θετική άποψη για τον Ολιβέιρα έχει σχηματίσει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον 26χρονο παίκτη, η οψιόν αγοράς του οποίου ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια.