Quantcast

Για μία νέα αρχή ο Άρης, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Λαμία

Ο Άρης υποδέχεται στις 7:00 το απόγευμα τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και οι κίτρινοι θέλουν να μπουν με το… δεξί στις υποχρεώσεις τους στο 2019.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Σιώπη ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα διαθέσιμος είναι ο Γιουνές. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μάρτιν Τόνσο, τον οποίο καλωσόρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η Λαμία με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της και αν καταφέρει, να πάρει κάποιο βαθμό στη «μάχη» που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Μπλάζιτς και Αναστασιάδη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Γιουνές, Ματίγια, Μένεντεθ, Κολάσο, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Λαμία: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.