Quantcast

Γιάννης Φουντούλης στον realfm 97,8: Μοναδικό το συναίσθημα που ένιωσα στο Καλλιμάρμαρο!

«Οριακά συγκράτησα τα δάκρυα μου, ήταν έντονο το συναίσθημα. Δεν περίμενα ότι θα νιώσω έτσι» δήλωσε στον real fm 97,8 o Γιάννης Φουντούλης, που ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας στους Γάλλους διοργανωτές των αγώνων του Παρισιού, στην τελετή που έγινε την Παρασκευή στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας πόλο, αποκάλυψε ότι είχε πολύ άγχος, λίγο πριν την τελετή. «Προσπάθησα να το απολαύσω. Όταν άρχισα να τρέχω μαζί με τους συμπαίκτες μου στην εθνική, προς τον βωmό, το συναίσθημα που ένιωσα ήταν μοναδικό. Το Καλλιμάρμαρο εκπέμπει μια ξεχωριστή ενέργεια» πρόσθεσε.

«Στις λεπτομέρειες θα κριθούν τα μετάλλια στο πόλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι 10 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο» ανέφερε ο Γιάννης Φουντούλης,για την συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας των ανδρών στην διοργάνωση του Παρισιού, μιλώντας στην εκπομπή Real sports με τον Δημήτρη Σταυρακάκη και τον Νίκο Μπουζέα.

Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, με τον αρχηγό της εθνικής μας να θέτει τους στόχους που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το Παρίσι: «Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι ανάλογο με το Τόκιο. Αλλά πάντα ο βαθμός δυσκολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ μεγάλος σε σχέση με άλλες διοργανώσεις».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει και την στήριξη που έχει η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών για την προετοιμασία της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Πρόεδρο της Σπύρο Καπράλο.