Quantcast

Ιταλία: Πήρε εξιτήριο ο Εντικά, «καθαρές» οι καρδιολογικές εξετάσεις του

Ένα 24ωρο μετά την «κατάρρευσή» του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρόμα με την Ουντινέζε την Κυριακή (14/4).

Ο αμυντικός της Ρόμα, Έβαν Εντικά, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις στη Ρώμη, λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την «κατάρρευσή» του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα τους με την Ουντινέζε την Κυριακή (14/4), όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Serie A τη Δευτέρα (15/4).

Ο 24χρονος διεθνής Ιβοριανός άσος, μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου αφού έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο 18ο λεπτό με το παιχνίδι να διακόπτεται στο 1-1. Ο Εντικά είχε τις αισθήσεις του αλλά πονούσε, έτριβε το στήθος του με το δεξί του χέρι καθώς η ιατρική ομάδα της Ρόμα έσπευσε προς το μέρος του.

«Πραγματοποιήθηκαν καρδιολογικές εξετάσεις πρώτου και δεύτερου επιπέδου που ήταν αρνητικές για καρδιακές παθολογίες», τόνισε η Ρόμα στην τελευταία ανακοίνωσή της. «Υπό το φως των τελευταίων εξετάσεων που διεξήχθησαν σήμερα το πρωί (15/4), η ιατρική κατάσταση είναι συμβατή με ένα θωρακικό τραύμα στον αριστερό πνευμοθώρακα».

Η Ρόμα ευχαρίστησε επίσης τον διαιτητή, τους φιλάθλους στο γήπεδο της Ουντινέζε και το προσωπικό του νοσοκομείου. «Σε αυτά τα δύσκολα λεπτά, όλοι μαζί επιδείξαμε αθλητικές αξίες και θέσαμε την προστασία της ζωής στην πρώτη θέση», πρόσθεσε η διοίκηση των «τζαλορόσι».