Quantcast

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Ρονάλντο: Έρευνα της UEFA για την άσεμνη χειρονομία μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη – πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 και να υποχρέωσε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να του υποκλιθεί, αλλά φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβά τον ενθουσιασμό που του προκάλεσε το χατ τρικ που πέτυχε.

Ο πορτογάλος σταρ της «Μεγάλης Κυρίας» μετά το τέλος του αγώνα έκανε μια χειρονομία, ανάλογη με αυτή που έκανε ο Σιμεόνε μετά τον πρώτο αγώνα που η Ατλέτικο είχε κερδίσει με 2-0, ενδεχομένως ως απάντηση στον Αργεντίνο προπονητή της Ατλέτικο.

Η χειρονομία αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA, η οποία θα ξεκινήσει έρευνα, βασισμένη στην τηλεοπτική εικόνα που συνέλαβε… τον Ρονάλντο να χειρονομεί απρεπώς.

Το ζητούμενο είναι η ερμηνεία που θα δώσει η διοργανώτρια του Champions League. Αν θεωρήσει ότι ο Πορτογάλος απευθυνόταν στους αντίπαλους οπαδούς, τότε η τιμωρία θα είναι βαριά και ο Ρονάλντο θα λείψει από τη Γιουβέντους για κάποιες αγωνιστικές. Αν θεωρηθεί ως απλός μια χειρονομία, χωρίς αποδέκτη, τότε θα κληθεί να πληρώσει ένα γενναίο πρόστιμο, όπως άλλωστε και ο Σιμεόνε.