Quantcast

Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας, μετά το συμβάν στο σπίτι του Αναστόπουλου

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα Πάτρας, έπειτα απ’ όσα έγιναν κάτω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου. 

100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν κάτω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, τον απείλησαν, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Το συγκεκριμένο συμβάν φαίνεται να έφερε μεγάλο προβληματισμό στην κυβέρνηση και γι’ αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά να μην διεξαχθεί το ματς στο ΣΕΦ, που είναι προγραμματισμένο για τις 17:30, σήμερα Τετάρτη.

Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά αναφορικά με το μέλλον της αναμέτρησης αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αφότου υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στη λίγκα και το υπουργείο. 

Ήδη, πάντως, για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ έχουν πουληθεί πάνω από 7.000 εισιτήρια.

Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά δεν θα μπορούσε και να μην σχολιάσει την επίθεση στον διεθνή διαιτητή. 

Έτσι πήρε θέση για την τρομοκρατική επίθεση στον Αναστόπουλο τονίζοντας ότι: "Οι ώρες για το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ κρίσιμες. Θέλοντας το καλό του δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Άλλωστε υπάρχει εμπιστοσύνη ότι έστω και την ύστατη στιγμή η Πολιτεία θα επέμβει προστατεύοντας το άθλημα και η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου αυτές αναλογούν".