Quantcast

Ντόρτμουντ-Τέρζιτς: «Είμαστε έτοιμοι να επανορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει»

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, περιμένει μια έντονη αντίδραση από την ομάδα του εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League (16/4, 22:00), καθώς θα προσπαθήσει να προκριθεί στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για 5η φορά.

Η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 στο «Metropolitano» την περασμένη Τετάρτη (10/4), αλλά ο Τέρζιτς περιμένει απ’ τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

«Η Ατλέτικο μας ανάγκασε σε λάθη την περασμένη εβδομάδα. Αλλά έχουμε τα πάντα στα χέρια μας αύριο (σ.σ. 16/4) για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ έμπειροι, θέλουμε να πάμε καλύτερα από την αρχή.

Όταν παίζεις με την Ατλέτικο, τα ατομικά λάθη τιμωρούνται αμέσως. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό αύριο. Αλλά αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό είναι πώς θα αντιδράσουμε. Είμαστε έτοιμοι να επανορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει».

Ο επιθετικός Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος σκόραρε στον πρώτο αγώνα, είναι εκτός μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης 2-1 της Ντόρτμουντ στην επί της Γκλάντμπαχ το Σάββατο (13/4).

«Δυστυχώς τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλό του» είπε ο Τέρζιτς και πρόσθεσε: «Θα ξεκουραστεί για μία εβδομάδα και θα υπάρξει τελική διάγνωση το Σάββατο (20/4), προκειμένου να καθοριστεί λίγο το διάστημα που θα λείψει. Υποθέτουμε ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για δύο έως τρεις εβδομάδες».