Quantcast

Ο Κορέα «έκοψε» τα φτερά των «νυχτερίδων»: Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια 3-2

Τα φτερά των «νυχτερίδων» που προσπαθούν να πετάξουν για την Ευρώπη, έκοψε η Ατλέτικο Μαδρίτης που πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». 

Μ΄ ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησε να πάρει τη νίκη, αλλά σε δύο περιπτώσεις η Βαλένθια «απάντησε» μέχρι να έρθει στο 80ο λεπτό ο Κορέα και με απίστευτο τελείωμα να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του. 

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν τα ηνία του ματς στο 9ο λεπτό, όταν ο Χουανφράν έκανε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και ο Μοράτα με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.  Στο 36΄ όμως, οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Σάντι Μίνα «βρήκε» τον Γκαμεϊρό και εκείνος με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή, σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. 

Όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πάλι δυνατά και στο 49΄ πήραν ξανά προβάδισμα, με καρφωτή κεφαλιά του Γκριεζμάν. Η απάντηση για τις «νυχτερίδες» ήρθε με τη βοήθεια του VAR, αφού ο Σαούλ έκανε χέρι στην περιοχή, με τον Ντάνιελ Παρέχο στο 76΄ να είναι εύστοχος από τα έντεκα μέτρα και να ισοφαρίζει σε 2-2. 

Ο Κορέα στο 80΄ με απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Νέτο και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.