Quantcast

Οι θρυλικοί προπονητές Patrick Mouratoglou και Sven Groeneveld εμπνέουν και καθοδηγούν τη νέα γενιά του παγκοσμίου τένις στο TATOΪ Club

22 Απριλίου 2024 στις 18:30: Φιλικός Αγώνας Επίδειξης: Holger Rune & Francisco Cerundolo. 27-28 Απριλίου2024 στις 11:00: Ημιτελικοί και Τελικοί αγώνες αγόρια & κορίτσια U12. Τα εισιτήρια των αγώνων είναι διαθέσιμα προς πώληση εδώ από την more.com

Το TATOÏ Club και η IMG ανακοινώνουν ότι οι προπονητές τένις παγκοσμίου φήμης, Patrick Mouratoglou, προπονητής του Holger Rune και Sven Groeneveld, θα τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους στο IMG Future Stars 2024, τη νέα γενιά του παγκοσμίου τένις στο TATOÏ Club.

Οι Patrick Mouratoglou, προπονητής μεταξύ άλλων στο παρελθόν, της Serena Williams και του Στέφανου Τσιτσιπά, θα μιλήσει στους αθλητές, τους γονείς και κηδεμόνες αλλά και τους προπονητές, που συμμετέχουν φέτος στο IMG Future Stars. Η αποκλειστική ομιλία του Patrick Mouratoglou στο πλαίσιο του Τουρνουά, αλλά και η ευκαιρία που θα έχουν οι συμμετέχοντες να συνομιλήσουν, έχει έναν και μοναδικό στόχο, να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει αλλά κυρίως να εμπνεύσει τη νέα γενιά του παγκόσμιου τένις.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα για το Τουρνουά IMG Future Stars στο TATOÏ Club. Ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους αθλητές, τους γονείς τους αλλά και τους προπονητές τους, και να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να συνδεθώ με τη νέα γενιά ταλέντων», δήλωσε ο Patrick Mouratoglou λίγες μέρες πριν την έναρξη του Τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια του IMG Future Stars, ο Patrick Mouratoglou, μαζί με τον Mike James θα εξηγήσουν τη σημασία της ανάλυσης των στατιστικών των αγώνων. Ο Mike James, επικεφαλής αναλυτής στην ακαδημία Mouratoglou από τον Ιανουάριο του 2022, έχει συνεργαστεί με τον Patrick Mouratoglou, τα επιτεύγματα του οποίου ξεπερνούν κατά πολύ αυτά ενός αναγνωρισμένου προπονητή τένις.

Τα 48 καλύτερα αγόρια και κορίτσια στο κόσμο του τένις, κάτω των 12 ετών, που θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του TATOÏ Club, εκτός από την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά την ομιλία του Patrick Mouratoglou, θα παρακολουθήσουν και δύο Μasterclasses, εντός κι εκτός γηπέδoυ, από τον Sven Groeneveld, προπονητής μεταξύ άλλων των Maria Sharapova, Bianca Andreescu και Caroline Wozniacki.

«Η σχέση μου με την IMG μετράει περισσότερα από 30 χρόνια. Είναι τιμή μου να είμαι καλεσμένος στο TATOÏ Club και να συμμετέχω στο IMG Future Stars, ανυπομονώ για την εμπειρία», δήλωσε ο Sven Groeneveld λίγες μέρες πριν την έναρξη του Τουρνουά.

Στο Masterclass εντός γηπέδου, με τον Sven Groeneveld, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις ρακέτες τους και να προπονηθούν μαζί με τον ίδιο τον προπονητή κορυφαίων παικτών του τένις, ο οποίος θα τους παρουσιάσει ασκήσεις κι εμπειρίες πρωταθλητών Grand Slam.

Επιπλέον, ο Max Eisenbud, Αντιπρόεδρος της IMG Τennis και για πολλά χρόνια ατζέντης της Maria Sharapova και της Li Na, θα συμμετέχει μαζί με τον Sven Groeneveld σε μια συζήτηση σχετικά με την καλλιέργεια της εμπιστοσύνης ανάμεσα στην ομάδα και τους προπονητές, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες στην καριέρα ενός παίκτη. Οι δύο αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον κόσμο του τένις θα εξηγήσουν στα 48 νέα ταλέντα στο τένις, πως να προοδεύσουν, μετά την επιτυχία τους μέσα στo γήπεδο.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το τρίτο ετήσιο IMG Future Stars. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο συνεργάτη για φιλοξενήσει τη διοργάνωση αυτή, από το TATOÏ Club, το οποίο προσφέρει το πιο όμορφο σκηνικό για αυτούς τους αστέρες του τένις, τόσο του μέλλοντος όσο και του παρόντος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά», δήλωσε ο εμπνευστής του Τουρνουά IMG Future Stars Max Eisenbud.

Οι ομιλίες και τα Masterclasses του IMG Future Stars 2024, είναι η αξία του Τουρνουά IMG Future Stars, μία εμπειρία με ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει την άθληση, με την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, με σκοπό την προετοιμασία παικτών, γονέων και προπονητών για το ταξίδι του επαγγελματικού τένις.

Για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τους αγώνες, τους συμμετέχοντες αθλητές, και τα εισιτήρια, επισκεφτείτε το ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο: imgfuturestars.com και ακολουθείστε μας στο Instagram: @imgfuturestars, @tatoiclub και @imgtennis.