Quantcast

Ολυμπιακός: Ανοιχτό για τεχνικό διευθυντή - Περιθώριο μέχρι τον Μάιο για τη ρήτρα του Σα, προχωρά για Χασάν και Ντουρμισάι

Εκτός από το ρόστερ της ομάδας, ανακατατάξεις ενδέχεται να υπάρξουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κι εκτός των τεσσάρων γραμμών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναθέσουν σε κάποιον γνώστη σημαντικό μέρος του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.

Την ίδια στιγμή το μέλλον του Κριστιάν Καρεμπέ στο μεγάλο λιμάνι δεν είναι βέβαιο, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντεστό είναι πιο πολύ στην Αγγλία και το Νότιγχαμ παρά στην Ελλάδα.

Περιθώριο μέχρι τον Μάιο για τη ρήτρα του Σα ο Ολυμπιακός - Προχωρά για Χασάν και Ντουρμισάι

Σε συζητήσεις με την Πόρτο για την αγορά των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα βρίσκεται ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι έχουν διορία μέχρι τον Μάιο, προκειμένου να καλύψουν την ρήτρα για την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα από τους «δράκους».

Στο μεταξύ κερδίζει πόντους η παραμονή του Αχμέντ Χασάν που έχει πετύχει εννιά γκολ σε επτά αγώνες το 2019, ενώ οι Πειραιώτες αναμένεται να «κλείσουν» και τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον μείνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, η λογική λέει πως θα μείνει και ο Αιγύπτιος φορ, με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν τη σχετική ρήτρα που υπάρχει με τη Μπράγκα.

Όσον αφορά τώρα τον επιθετικό του Πανιωνίου που έχει πετύχει 11 γκολ με τους Νεοσμυρνιώτες, οι Πειραιώτες δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν άμεσα στην αγορά του.