Quantcast

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα 2-0: Με το ένα πόδι στον τελικό οι «ερυθρόλευκοι» - LIVE

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 2-4 στο Μπέρμιγχαμ με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Uefa Conference League.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 της Άστον Βίλα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 10΄ με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να παίρνει φωτιά! Ο Ποντένσε σε μια αντεπίθεση των ερυθρόλευκων από τα αριστερά είδε την κίνηση του Κίνι εξωτερικά, τον τροφοδότησε, εκείνος γύρισε στον Ελ Κααμπί που με το δεξί άνοιξε το σκορ. 

Ο Μαροκινός φορ σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 78' στέλνοντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης!

Δείτε το γκολ:

 

Πρόκειται για τη σημαντικότερη βραδιά στην ποδοσφαιρική ιστορία του Ολυμπιακού και άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», προεξάρχοντος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα του Πειραιά, σε μία ακόμη πιο σημαντική αναμέτρηση.

 

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Στην εστία βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής για τους Πειραιώτες, με τους Φορτούνη και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Η εντεκάδα της Άστον Βίλα

Μαρτίνες, Κας, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα, Πάου Τόρες, Ντίν, Ντούγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Ντιαμπί, Μπέιλι, Γουότκινς

Οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Βοηθοί του οι επίσης Γερμανοί Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.