Quantcast

Πάει για «δυνατή» λύση στην επίθεση ο Ολυμπιακός - «Γυάλισαν» σε top ομάδες τέσσερις ερυθρόλευκοι

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε πως αν προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, θα γίνει αυτό που πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα και να μπορέσει αφενός να πάει καλά στην Ευρώπη και αφετέρου να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ θεωρείται θετικό το γεγονός πως υπάρχει πολύ καλή σχέση με τους «Αετούς της Λισαβόνας». Τα χρήματα, ωστόσο που απαιτούνται για τον Αργεντινό φορ είναι αρκετά, ενώ ο πορτογαλικός σύλλογος θέλει να μπει οψιόν για το καλοκαίρι που θα φτάνει τα 6 με 7 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Πορτογάλος Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς, με τον παίκτη να μην έχει αποφασίσει αν θα αλλάξει ομάδα τον Ιανουάριο και ίσως χρειαστεί κάποια πίεση. Υπάρχουν παράλληλα και οι περιπτώσεις του Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον Γκρατσιάνο Πελέ που αγωνίζεται στην Κίνα και θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα και για έναν εξτρέμ, αριστεροπόδαρο κατά προτίμηση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων σε συνδυασμό με τη σπουδαία πρόκριση επί της Μίλαν προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Πρώτα απ’ όλα οι «ροσονέρι», οι οποίοι αντιμετώπισαν τους Πειραιώτες, έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες. Ο Μαντί Καμαρά και ο Παπ Αμπού Σισέ είναι δύο παίκτες που παρακολουθεί η ιταλική ομάδα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε ο Ζοσέ Σα που είναι δανεικός από την Πόρτο και μπορεί ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει με 2 εκατομμύρια από τους «δράκους».

Φυσικά, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπήρχαν και άνθρωποι άλλων συλλόγων, όπως οι Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Σάλκε, Λεβερκούζεν, Φιορεντίνα και Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια, από την πλευρά της, έχει ξεχωρίσει και εκείνη τον Σενεγαλέζο στόπερ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που τραβάει τα βλέμματα, λόγω της παρουσίας του στην άμυνα, αλλά και του γεγονότος πως σκοράρει αρκετά συχνά και έχει βοηθήσει τους ερυθρόλευκους σε κρίσιμα ματς.

Ένας παίκτης ακόμα που έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους άνθρωποι ευρωπαϊκών συλλόγων είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος ακούγεται για Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Ίντερ. Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του και αυτό είναι κάτι που τονίζουν σε κάθε κρούση που δέχονται από υποψήφιο αγοραστή.