Quantcast

Σούπερ πρόταση του ΠΑΟΚ στον Σάκχοφ - «Κόκκινο» για Στάντσιου από Γ. Σαββίδη

Να κρατήσει στην Τούμπα τον Εβγέν Σάκχοφ θέλει ο ΠΑΟΚ.

Αυτό η ΠΑΕ το απέδειξε εμπράκτως, με την τελική πρόταση που κατέθεσε στον Ουκρανό μέσο. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει στον 28χρονο ποδοσφαιριστή το ποσό των 700.000 ευρώ ετησίως, καθώς και κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Θυμίζουμε πως ο Σάκχοφ αμείβεται με βάση το τρέχον συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ του προτείνει μία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του που ξεπερνά το 75% συν το κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ο Σάκχοφ, που έχει προτάσεις από τουλάχιστον δύο ομάδες του εξωτερικού, ενημέρωσε τους επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά πως θα απαντήσει στην άκρως δελεαστική πρόταση που του κατέθεσαν ως τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται.

Αν η απάντηση του είναι θετική, τότε θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές και θα απομακρυνθεί οριστικά η προοπτική ανανέωσης του Χοσέ Κάνιας. Αν, όμως, ο Ουκρανός απαντήσει αρνητικά, τότε θα γίνουν πιο ουσιαστικές οι συζητήσεις με τον Ισπανό για την παραμονή του στην Τούμπα.

Άναψε... κόκκινο για Στάντσιου ο Γ. Σαββίδης

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο ΠΑΟΚ έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Νικολάε Στάντσιου.

Ένας φίλος του Δικεφάλου του Βορρά ρώτησε στο instagram τον Γιώργο Σαββίδη αν ισχύει η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον 26χρονο διεθνή Ρουμάνο μεσοεπιθετικό της Αλ Αχλί, αλλά ο παράγοντας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ απάντησε αρνητικά.