Quantcast

Στηρίζουν το πρότζεκτ με Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Η κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν, όπως και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πλέον οι στόχοι του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κυριαρχούσε απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα από τη συνέχεια της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, όμως πλέον όλοι καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι.

Εκείνο που προκύπτει δύο μέρες μετά τον αγώνα των Πειραιωτών στην Ουκρανία, είναι πως η διοίκηση στηρίζει τον Πέδρο Μαρτίνς και πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος ρίχνει πολλή δουλειά καθημερινά στον Ρέντη και έχει καταφέρει στο διάστημα που βρίσκεται στον σύλλογο να αλλάξει τη φιλοσοφία του.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι, μάλιστα, φέρονται να έχουν κατασταλάξει στις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση το ρόστερ και δεν είναι άλλες από εκείνες που επηρεάζουν συνολικά την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Η λογική λέει πως δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές το καλοκαίρι. Ίσως, λοιπόν, γίνει κίνηση για δύο στόπερ, έναν χαφ, έναν ακόμη εξτρέμ και έναν σέντερ φορ που θα έχει καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.