Quantcast

Στο «κόλπο» για Σοριάνο και Φερέιρα ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Τζόναθαν Σοριάνο συνεχίζει να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στο «στόχαστρό» του τον έμπειρο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος στο τέλος του μήνα θα μείνει ελεύθερος από την κινεζική Γκουάν. Μάλιστα, οι Πειραιώτες γνωρίζουν τον μάνατζέρ του που είναι ο ίδιος με του Όσκαρ Γκαρθία.

Πάντως, τα δεδομένα για την απόκτησή του δεν είναι εύκολα. Η δεινότητα του 33χρονου ποδοσφαιριστή μπροστά στο τέρμα τον έχει μετατρέψει σε hot όνομα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, με αρκετές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ανάμεσά τους και οι Μπέτις, Γαλατάσαραϊ και Κλαμπ Μπριζ.

Ο Σοριάνο βρίσκεται στην Κίνα τα τελευταία δύο χρόνια και πάρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει εκεί, αφού έχει παραγκωνιστεί, λόγω της παρουσίας του Μπακαμπού. Την πρώτη του χρονιά στη Γκουάν πέτυχε 12 τέρματα σε 16 ματς, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 245 γκολ σε 351 παιχνίδια!

Επίσης, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, αλλά και πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα τον Αργεντίνο φορ με ιταλικό διαβατήριο Φακούντο Φερέϊρα.

Ο 27χρονος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής (1.86 μ.) δεσμεύεται με τους «Αετούς της Λισαβόνας» έως το 2022 και φέτος έχει 7 συμμετοχές με 1 γκολ.