Quantcast

Θετική για πωλήσεις η ΑΕΚ, τέσσερις παίκτες στο «κάδρο»

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να «κυνηγά» το καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, θέλοντας παράλληλα να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, πάντως, η αξιολόγηση του φετινού ρόστερ, ο εξορθολογισμός και το πλάνο της νέας σεζόν έχει τεθεί ήδη επί τάπητος.

Αυτή τη στιγμή, τέσσερις είναι οι παίκτες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να προσελκύσουν ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, με την Ένωση να είναι θετική στις πωλήσεις και όχι στο ξεπούλημα.

Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται τα ονόματα των Πέτρου Μάνταλου, Κώστα Γαλανόπουλου, Μάρκο Λιβάγια και Βασίλη Μπάρκα.

Ο 28χρονος αρχηγός έχει φτάσει σε ηλικία που η προοπτική μετακόμισης στο εξωτερικό μοιάζει σαν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του, κάτι που αντιθέτως δεν ισχύει για τον 21χρονο χαφ, ο οποίος έχει σαφή περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία.

Για τον Κροάτη το ενδεχόμενο πώλησης έχει τη δική του βάση, με τον επιθετικό του διεκφάλου να έχει καλό βιογραφικό, αλλά και τις διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική του.

Τέλος, η περίπτωση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα συνδυάζεται άμεσα με εκείνη του Γιώργου Αθανασιάδη, καθώς το νούμερο 1 της ΑΕΚ είναι στη «βιτρίνα» και με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι μπορεί να παραχωρηθεί.