Quantcast

«Ζωντανός» στο φινάλε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 1-1 στη Λαμία

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε... πορτοφόλι ο ΠΑΣ! 

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Λαμία από το γκολ του Καραμάνου και έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε στην μοναδική της ευκαιρία και πήρε σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής (1-1)! 

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ο Καραμάνος (56’) με καρφωτή κεφαλιά μετά από φοβερή προσπάθεια και σέντρα πάρε-βάλε του Βάντερσον άνοιξε το σκορ, με τον Κάστρο να ισοφαρίζει (86’) με τον ίδιο τρόπο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα.

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία, η οποία έχασε την ευκαιρία να πάει στην 7η θέση και να μειώσει την διαφορά από τον έκτο Παναθηναϊκό στον πόντο. Δεν κατάφερε να... κουνηθεί από την 13η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφτασε τους 22 βαθμούς και διατήρησε την απόσταση τριών βαθμών από τον ΟΦΗ και αύξησε αυτή από τον Λεβαδειακό στους δύο. 

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Δημούτσος (82’ Τομάς), Μπεχαράνο, Μπερτόλιο, Πίτι (69’ Μπλάζιτς), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σκόνδρας (62’ Γιάκος), Νικολιάς, Πάντελιτς, Κάστρο, Βιντάλ (60’ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Μάνος (67’ Λεό).