Quantcast

Τα must have του καλοκαιριού από τη Fashion blogger Στέλλα Μουγκαλιάν

Πετύχαμε λίγο πριν από την «απόδραση» της στη Μυτιλήνη την  Fashion blogger - influencer Στέλλα  Μουγκαλιάν - @stylemeligan και την ρωτήσαμε τι χρειάζεται μια γυναίκα λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ποια είναι τα must have κομμάτια για το φετινό καλοκαίρι;

Τα must have pieces του καλοκαιριού είναι εντυπωσιακά resort σύνολα με flash codes κομμάτια που απαρτίζονται από καφτάνια,  αέρινα φορέματα και επιβλητικά cover up που δίνουν μια καλοκαιρινή νότα στις εμφανίσεις μας!

Επίσης, οι επιλογές μας πλαισιώνονται από ωραία μαγιό και ευκολοφορετα σορτς, πάντα σε συνδυασμό με σανδάλια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ!

Ποια είναι η μεγαλύτερη προκατάληψη που έχει ο κόσμος για τις fashion bloggers – influencers;

Μια συνήθης κατά τη γνώμη μου προκατάληψη έγκειται στην εσφαλμένη αντίληψη ότι οι fashion bloggers ζουν μια υπερπολυτελή ζωή. Αντιθέτως πρόκειται για καθημερινούς ανθρώπους, για γυναίκες της διπλανής πόρτας που προσπαθούν να δίνουν στιλιστικές συμβουλές για όλα τα γούστα και τα βαλάντια, προσφέροντας tips ώστε κάθε γυναίκα να μπορέσει να υιοθετήσει το στυλ που της αρέσει!

Πως κρίνεις το στυλ της Ελληνίδας γυναίκας;

Οι Ελληνίδες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ! Προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους,  έχουν αλλάξει το προφίλ τους και έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις νέες τάσεις. Θα έλεγα ότι έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις πιο καλοντυμένες Ευρωπαίες, χωρίς ωστόσο να θέλω να παραβλέψω ότι η Ελληνίδα ήταν στο πέρασμα όλων των εποχών προσεγμένη και κοκέτα!

Ποιος είναι ο λόγος που κάποιος πρέπει να σε ακολουθήσει;

Ένας λόγος θα ήταν για να μάθει τι κυκλοφορεί στη μόδα,  πώς να συνδυάζει τα διαχρονικά κομμάτια με τα must have της κάθε κολεξιόν, να ενημερώνεται για διάφορα tips που αναδεικνύουν το outfit και το προσαρμόζουν ανάλογα την περίσταση, καθώς για ακόμη πολλούς λόγους που προκαλώ τους followers να ανακαλύψουν ακολουθώντας με!

Λίγο πριν από την «απόδραση» σου για τις διακοπές τι προτείνεις σε μια γυναίκα να έχει οπωσδήποτε στη τσάντα της στις διακοπές;

Η τσάντα κάθε γυναίκας πρέπει να περιέχει κρέμες αντηλιακής προστασίας, ενυδάτωσης και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος. Ακόμη, τα καλλυντικά είναι απαραίτητα ώστε να αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας και αναγκαία κρίνονται και τα γυαλιά ηλίου που προσδίδουν τύπο και ταυτόχρονα προστατεύουν!