Quantcast

Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, ένας 27χρονος και πατέρας ενός παιδιού, στη Ρόδο.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης, στο 6ο χλμ του οδικού δικτύου Ρόδου – Λίνδου.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε νοτιομετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος.

Πιο συγκεκριμένα το δίκυκλο συγκρούσθηκε με το φορτηγό, που προπορευόταν στο πίσω μέρος του, ενώ σύμφωνα με μια εκδοχή, που θα διερευνηθεί, ο 27χρονος την ώρα της σύγκρουσης κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr.

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκε ο 27χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο 60χρονος οδηγός συνελήφθη.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Δυο τροχαία δυστυχήματα στην Αττική

Άλλος ένας μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, στη Λυκόβρυση, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 24χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Τροχαίο δυστύχημα, επίσης χθες, είχαμε και στο Κορωπί. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου οδηγού του πρώτου αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του δεύτερου οχήματος.