Quantcast

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό»του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή για τρίτη φορά.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μια προσπάθεια σταδιακής αφύπνισής του και τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του».

 

Λίγες ώρες νωρίτερα, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Αρχικά είπε πως: «Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Όχι, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα κάποια διαδικασία αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια».

Στην συνέχεια είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη, αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με την ημέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους».

«Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές, μας είχαν πει ότι είναι καθαρές αλλά μέχρι εκεί, δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω», κατέληξε.