Quantcast

Δήμος Λήμνου: Κατατέθηκε μήνυση για τις καταστροφές σε νηπιαγωγείο το βράδυ της Ανάστασης

Η δημοτική αρχή, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τις πράξεις αυτές και εκφράζει την έντονη ανησυχία της, καθώς το εν λόγω συμβάν δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό.

Η Δήμαρχος  Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα προσήλθε σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, στο Αστυνομικό Τμήμα  Μύρινας και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τις καταστροφές και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο  Μύρινας τη νύχτα της Ανάστασης, 4 προς 5 Μαΐου 2024, σύμφωνα με το limnosfm100.gr.

Όπως επισημαίνεται στη μήνυση που κατέθεσε η Δήμαρχος, άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα εντός του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου Μύρινας  Λήμνου και προέβησαν σε δολιοφθορές, με τη χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και εν γένει αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, προκαλώντας υλικές ζημιές, μεταξύ των οποίων την καταστροφή οργάνων παιχνιδιού και την καταστροφή φυτών, τη φθορά δαπέδων πτώσης κ.α.

Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει τις πράξεις αυτές και εκφράζει την έντονη ανησυχία της, καθώς το εν λόγω συμβάν δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Εφιστά δε την προσοχή όσων ενεργούν μη σεβόμενοι τη δημοτική περιουσία και τους καλεί να μην υιοθετούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.