Quantcast

Ένταση Πολάκη με ΠΟΕΔΗΝ για το παρκάρισμα της μηχανής του στο υπ. Υγείας

Ένταση με τον Παύλο Πολάκη έξω από το υπουργείο Υγείας επικράτησε όταν ο ίδιος πάρκαρε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο του υπουργείου Υγείας, ενώ με διαμαρτυρίες τον υποδέχτηκαν οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου οι οποίες πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος του έκανε παρατήρηση που πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο και τους ζήτησε να κατεβάσει κάτω την μηχανή γιατί εμποδίζει, όπως του είπε, άτομα με αναπηρία που θέλουν να εισέλθουν στο Υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον αναπληρωτή να πάρει την ντουντούκα, όπως την προηγούμενη φορά, να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει « τι μέλλει γενέσθαι» με το θέμα των συμβάσεων τους. Ο κ. Πολάκης αμίλητος πέρασε εντός του υπουργείου χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ένταση.

Οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ βρίσκονται από το πρωί με αντίσκηνα έξω από το Υπουργείο Υγείας.