Quantcast

Eurolife FFH: Για εμάς κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία!

Σπίτι είναι εκεί που αισθανόμαστε τη μεγαλύτερη ασφάλεια

Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας καταφύγιο. Είναι ο χώρος που στεγάζει τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι το μέρος που αποθηκεύουμε ξεχωριστές στιγμές, πολύτιμες αναμνήσεις και αντικείμενα που έχουν αξία για εμάς. Γι’ αυτό και έχει σημασία να το προστατεύουμε, προκειμένου να συνεχίσει να είναι το περιβάλλον στο οποίο νιώθουμε ασφάλεια και ζεστασιά.

Στη Eurolife FFH, φροντίζουμε το σπίτι και το περιεχόμενο του με προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που είναι σχεδιασμένα να εξασφαλίζουν προστασία απέναντι σε ένα σύνολο απρόβλεπτων γεγονότων. Βρισκόμαστε στο πλευρό των ασφαλισμένων μας και τους προσφέρουμε προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που τους διευκολύνουν να προστατεύουν αποτελεσματικά την περιουσία τους. Διαθέτουμε ευέλικτες επιλογές, προκειμένου κάθε σπίτι να έχει πρόσβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης.

Έτσι, μπορούν να νιώθουν ασφάλεια απέναντι σε κάθε απρόοπτο και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν την ηρεμία του προσωπικού τους χώρου.

Ασφάλιση κατοικίας με τη Eurolife FFH

My Home First  Ευέλικτο  My  Home First  Ολοκληρωμένο

Τα ασφαλιστικά προγράμματα My Home First Ευέλικτο και My Home First Ολοκληρωμένο παρέχουν μια σειρά από βασικές καλύψεις για το κτήριο ή/και το περιεχόμενο του σπιτιού, ενώ κάθε πακέτο μπορεί να συμπληρωθεί και με πρόσθετες καλύψεις, για ακόμη πιο ενισχυμένη προστασία.

Ανάλογα με το πρόγραμμα και τα πρόσθετα προαιρετικά πακέτα που έχουν επιλεγεί, καλύπτεται ένα σύνολο απρόοπτων περιστατικών, όπως για παράδειγμα υλικές ζημιές που προκαλούνται από γεγονότα όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, βραχυκύκλωμα, κ.α., θραύση σωληνώσεων, διαρροή νερού και έξοδα άντλησης υδάτων, κάλυψη υπαίθριων εγκαταστάσεων, κάλυψη αστικής ευθύνης, νομική προστασία κ.α.

Sweet Home Content

Το Sweet Home Content είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου που απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και σε ενοικιαστές. Παρέχει ένα βασικό πακέτο καλύψεων που ασφαλίζει το περιεχόμενο του σπιτιού από απρόοπτα περιστατικά, όπως πυρκαγιά & κεραυνό, έκρηξη, κλοπή ή ληστεία, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών μηχανών και αλλοίωση τροφίμων. Παράλληλα, μπορεί να συμπληρωθεί και με πακέτα προαιρετικών πρόσθετων καλύψεων.

Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, με κόστος μόλις από €35 το χρόνο για το περιεχόμενο κύριας κατοικίας και από €45 το χρόνο για το περιεχόμενο εξοχικής κατοικίας.

Πλεονεκτήματα των ασφαλιστικών προγραμμάτων κατοικίας της Eurolife FFH

Πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH, εκτός από τις βασικές καλύψεις, προσφέρουν και ένα σύνολο υπηρεσιών για την προστασία της κατοικίας. Οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα αντικατάστασης των περιουσιακών στοιχείων με νέα σε περίπτωση ζημιάς ή κάλυψη του κόστους επισκευής. Επιπροσθέτως, έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσία άμεσης επέμβασης 24/7 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καθώς και ένα δίκτυο συνεργείων για επισκευή ζημιών με 6μηνη εγγύηση εκτέλεσης εργασιών.

Καλύψεις με μηδενική συμμετοχή

Τα προγράμματα My Home First Ευέλικτο και My Home First Ολοκληρωμένο, δίνουν τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων καλύψεων (όπως για παράδειγμα πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, κλοπή από διάρρηξη, διαρροή νερού από σωληνώσεις, αστική ευθύνη προς γείτονες από πυρκαγιά ή έκρηξη, θραύση σωληνώσεων κ.α.) χωρίς απαλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι ο ασφαλισμένος δεν συμμετέχει καθόλου στα έξοδα που αφορούν τις συγκεκριμένες καλύψεις. Το κόστος το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Eurolife FFH.

Περισσότερες εκπτώσεις με το πρόγραμμα EurolifeSYN+

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας My Home First Ευέλικτο, My Home First Ολοκληρωμένο και Sweet Home Content συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων ΕurolifeSYN+. Με το πρόγραμμα ΕurolifeSYN+ οι ασφαλισμένοι μπορούν να συνδυάζουν διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα και να αποκτούν έκπτωση στο 2ο και κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζουν. Με αυτόν τον τρόπο, όσο περισσότερα συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους με τη Eurolife FFH, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτούν στην ασφάλισή τους.

Μείωση στον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Οι κάτοχοι ασφαλιστικών προγραμμάτων κατοικίας έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν μέχρι και 10% τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. όταν ασφαλίζουν την κατοικία για την οποία φορολογούνται για σεισμό, πυρκαγιές και πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 7Ζ που έχει προστεθεί στο αρ. 3 Ν. 4223/2023 [1] και εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις του νόμου σχετικά με τη διάρκεια της ασφάλισης και την ασφαλισμένη αξία του ακινήτου.

Κάλυψη ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η Eurolife FFH προσφέρει ασφάλιση κατοικίας και σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας My Home First Ευέλικτο και My Home First Ολοκληρωμένο. Έτσι, μπορούν να νιώθουν τη σιγουριά που χρειάζονται ότι η κατοικία τους θα είναι προστατευμένη από απρόβλεπτα γεγονότα και κατά τη διάρκεια μιας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Προστατεύουμε ό,τι έχει αξία

Για εμάς στη Eurolife FFH κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία! Γι’ αυτό διαθέτουμε ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις ασφάλισης, με στόχο να εξυπηρετούμε πιο αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων μας. Υποστηρίζουμε πελάτες με διαφορετικά προφίλ και τους προσφέρουμε ευέλικτες προτάσεις, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το προϊόν που ταιριάζει καλυτέρα στις δικές τους ανάγκες.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης κατοικίας και στο πλαίσιο αυτό βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται προκειμένου να καταφέρνουν περισσότερα κάθε ημέρα. Είμαστε σύμμαχός τους για να προστατεύουν ολοκληρωμένα το χώρο που ζουν και βρισκόμαστε δίπλα τους για να μπορούν να φροντίζουν όλα εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία.