Quantcast

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος δράστης - «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητό μου»

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.

Η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο άνδρας συνελήφθη στη Φυλή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το STAR, στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν: 

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook».

Μετά τη δολοφονία ο γυναικοκτόνος πήγε σε ένα ξενοδοχείο. 

Τον εντόπισαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη την διαδρομή. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητήσουν, αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Δεν άλλαξε ρούχα και κυκλοφορούσε με εκείνα που είχαν πάνω τους το αίμα του θύματος. Όταν τον βρήκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες. Στο διαμέρισμα, όμως, βρέθηκαν δύο σακούλες με μπουκάλια μπύρες.

Το μαχαίρι δεν το πήρε μαζί του γιατί... «κόλλησε» μέσα στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Μάλιστα, στην κατάθεσή του δε δήλωσε ποτέ μετανιωμένος για την πράξη του. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε και στην κόρη του.