Quantcast

Κιλκίς: 54χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 45χρονο - Νέα στοιχεία

Ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. Ο 54χρονος ημεδαπός ο οποίος βρισκόταν εκεί, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των ατόμων, με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο, με καταγωγή από τη Γεωργία.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο 54χρονος όπως και άτομα που ήταν μαζί με το 45χρονο θύμα συνελήφθησαν, όπως αναφέρει το thestival.

Η Αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους το θύμα μαζί με τα άτομα βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην κτηνοτροφική μονάδα αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονο πυροβόλησε τον 45χρονο με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  ο 54χρονος κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στην μονάδα περίπου στις 11 το βράδυ και πυροβόλησε προς το μέρους τους με καραμπίνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου. Ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τους εντόπισαν στον οικισμό οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προηγήθηκε απόπειρα ληστείας που όπλισε το χέρι του 54χρονου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.