Quantcast

Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο σφαίρες σε ενέδρα της Κύπριας επιχειρηματία Ελένης Φανουράκη

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε Κύπρια επιχειρηματίας στη Νότια Αφρική, την Κυριακή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για την 43χρονη Έλενα Φανουράκη. Ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της Ελληνίδα, μόνιμοι κάτοικοι Νότιας Αφρικής.

Το θύμα είχε φτάσει στο σπίτι της στην περιοχή Emalahleni γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Κατά την άφιξή της και ενώ προσπαθούσε να περάσει την εξώπορτά της, άγνωστος αριθμός αντρών την πλησίασε και την πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα τύπου Mazda BT-50 και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Η άτυχη 43χρονη ξεψύχησε στο σημείο των πυροβολισμών. Ο σύζυγος της, Lucky Φανουράκης, αναγνώρισε τη σορό της Κύπριας επιχειρηματία.

Αναφορές στα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το όχημα της εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε μια περιοχή 10 χλμ μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος.

Ελένη Φανουράκη

Όπως γράφει το sigmalive.com, όταν έφτασε η αστυνομία στη σκηνή η άτυχη Ελένη ήταν ήδη νεκρή, ενώ μετά από έρευνες το όχημά της εντοπίστηκε παρατημένο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή της δολοφονίας.

Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στοιχεία επικοινωνίας για οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι που θα διευκολύνει τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία της Κύπριας.